Pages

Thursday, February 14, 2013

SHOKUESE.com: Ja si më dështoi operacioni në të pasme! (VIDEO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Ja si më dështoi operacioni në të pasme! (VIDEO)
Feb 14th 2013, 16:58

Gruaja që u bë hitë në internet, pasi postoi një video tronditëse, pas një dështimi në një operacion plastik në të pasmet e saj. Rene e cila më herët nuk donte ta tregonte identitetin e saj të vërtet, ajo ka zbuluar në një intervistë se si ky operacion i dështuar i kushtoi asaj me jetë.Duke … Continue reading

The post Ja si më dështoi operacioni në të pasme! (VIDEO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment