Pages

Monday, February 18, 2013

SHOKUESE.com: Ja hoteli me i vogel ne bote (VIDEO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Ja hoteli me i vogel ne bote (VIDEO)
Feb 18th 2013, 15:55

Eshte i gjere vetem 2,5 metra dhe ze nje hapesire rreth 53 metra katror. Eshte hoteli me i vogel ne bote, por permban te gjithe aksesoret moderne, qe nga televizoret me ekran te sheshte deri tek nje mini Spa. E vetmja pengese eshte se mund te qendroje vetem nje cift ne te. Wedding House gjendet … Continue reading

The post Ja hoteli me i vogel ne bote (VIDEO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment