Pages

Saturday, February 16, 2013

SHOKUESE.com: I djeg makinën të dashurit, nuk mori dhuratë për Shën Valentin

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
I djeg makinën të dashurit, nuk mori dhuratë për Shën Valentin
Feb 16th 2013, 17:11

TIRANE – Një automjeti i është vënë flaka mëngjesin e sotëm në rrugën "Muhamet Gjollesha" panë hotelit Mondial në kryeqytet. Automjeti tip Chevrolet "CORVET" është djegur pothuajse plotësisht. Burime pranë policisë së Tiranës kanë bërë të ditur se dyshohet se autore të jetë një femër. Sipas dyshimeve dhe të dhënave paraprake dyshohet se vajza e … Continue reading

The post I djeg makinën të dashurit, nuk mori dhuratë për Shën Valentin appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment