Pages

Sunday, February 24, 2013

SHOKUESE.com: I dha fund karrierës së vrapimit në moshën 101 vjeçare

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
I dha fund karrierës së vrapimit në moshën 101 vjeçare
Feb 24th 2013, 18:36

Me mijëra vrapues kanë marrë pjesë në maratonën prej 10 kilometrash në Hong Kong, e cila për 101-vjeçarin britaniko-indian, Fauja Singh, ishte dhe celebrimi për daljen në pension pas një karriere të gjatë vrapimi. Singh, i cili ka gjashtë fëmijë, 18 nipër dhe mbesa dhe një numër dhe më të madh stërnipërish, ka festuar në … Continue reading

The post I dha fund karrierës së vrapimit në moshën 101 vjeçare appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment