Pages

Thursday, February 21, 2013

SHOKUESE.com: I ankohet policisë për cilësinë e drogës

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
I ankohet policisë për cilësinë e drogës
Feb 21st 2013, 19:16

Si rregull, edukimi i tij privat dhe prejardhja duhet t'i kishin ardhur në ndihmë në një situatë të tillë. Por aristokrati skocez Robert Oliphant Maxtone- Graham, ishte aq i zemëruar me faktin se bimët e hashashit që i kishin dhënë ishin të një standardi shumë të ulët sa u ankua tek policia. Si rezultat, ish- … Continue reading

The post I ankohet policisë për cilësinë e drogës appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment