Pages

Wednesday, February 20, 2013

SHOKUESE.com: Hitleri dhe Frankensteini kandidatë zgjedhorë

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Hitleri dhe Frankensteini kandidatë zgjedhorë
Feb 20th 2013, 19:10

Në listën e kandidatëve për zgjedhjet lokale në Indi janë paraqitur dy emra të pazakontë, Hitleri dhe Frankensteini. Në zgjedhjet për Kuvendin e shtetit indian Meghalaya konkurrojnë 343 kandidatë për 60 vende, ndërsa nga emrat konkurrues kanë tërhequr vëmendje emri i liderit nazist dhe përbindëshit Frankenstein. Një profesor historie ka thënë se këto emra të … Continue reading

The post Hitleri dhe Frankensteini kandidatë zgjedhorë appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment