Pages

Wednesday, February 20, 2013

SHOKUESE.com: Hipnotizuesi pretendon të shërojë homoseksualitetin

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Hipnotizuesi pretendon të shërojë homoseksualitetin
Feb 20th 2013, 17:54

Një prezantues i njohur televiziv pretendon të shërojë homoseksualitetin gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë. Bëhet fjalë për hipnotizuesin dhe iluzionistin me famë në Europë, Derren Brown. Në show-n e ri televiziv ai do të ketë për detyrë të bindë një gay të ndryshojë orientimin seksual. Siç përmend gazeta “The Sun”, Brown është i njohur mbi … Continue reading

The post Hipnotizuesi pretendon të shërojë homoseksualitetin appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment