Pages

Friday, February 22, 2013

SHOKUESE.com: Gjermani, plazh në mes të dimrit dhe borës (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Gjermani, plazh në mes të dimrit dhe borës (FOTO)
Feb 22nd 2013, 18:52

Dikur ishte nje hangar për avionët luftarak sovjetik, sot është shndërruar në vendin më të lakmuar për pushime të ngrohta në mes të acarit. Është resorti turistik "Tropical Island" i cili është ndërtuar si një investim që kënaq çdokënd. "Tropical Island Resort" gjendet pranë autostradës A13 Berlin/Dresden, 35 kilometra larg nga aeroporti Schonefeld i Berlinit. … Continue reading

The post Gjermani, plazh në mes të dimrit dhe borës (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment