Pages

Friday, February 22, 2013

SHOKUESE.com: Fshatrat e kancerit në Kinë

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Fshatrat e kancerit në Kinë
Feb 22nd 2013, 18:21

Ministria kineze e Mjedisit pranoi për herë të parë ekzistencën e të ashtuquajturve "fshatra të kancerit", pas disa vitesh spekulimi mediatik mbi ndërlikimet e krijuara nga ndotja në disa zona të ndryshme të vendit. Aktivistë të shoqërive civile ishin ata që detyran shtetin të pranonte këtë të vërtetë të sikletshme, duke matur përqindjen e prekshmërisë … Continue reading

The post Fshatrat e kancerit në Kinë appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment