Pages

Thursday, February 21, 2013

SHOKUESE.com: “Francezët janë dembelë, të mbipaguar dhe flasin shumë”

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
"Francezët janë dembelë, të mbipaguar dhe flasin shumë"
Feb 21st 2013, 18:32

Një miliarder amerikan ka refuzuar që të shpëtojë një fabrikë gomash në veri të Francës, për shkak se punonjësit janë "dembelë, të mbipaguar dhe flasin shumë". Maurice Taylor, pronar i gjigandit Titan, tha se nuk do të shpëtojë nga mbyllja duke e blerë një fabrikë të GoodYear. Mbyllja e fabrikës do të sillte humbjen e … Continue reading

The post "Francezët janë dembelë, të mbipaguar dhe flasin shumë" appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment