Pages

Friday, February 22, 2013

SHOKUESE.com: E rrallë në Mirditë, viçi lind me 2 këmbë më të shkurtra (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
E rrallë në Mirditë, viçi lind me 2 këmbë më të shkurtra (FOTO)
Feb 22nd 2013, 18:19

MIRDITE – Ndotja e ambientit për shkak të demontimit të armëve dhe municioneve luftarake mendohet të jetë shkak i deformimeve të theksuara gjenetike që po çuditin kohët e fundit fshatin Kacinar në rrethin e Mirditës. Pasojë e këtyre ndotjeve është edhe lindja e këtij vici, i cili siç shikohet edhe në foto këmbët e pasme … Continue reading

The post E rrallë në Mirditë, viçi lind me 2 këmbë më të shkurtra (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment