Pages

Monday, February 25, 2013

SHOKUESE.com: E pabesueshme! Deti i Zi kthehet në Det të Bardh! (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
E pabesueshme! Deti i Zi kthehet në Det të Bardh! (FOTO)
Feb 25th 2013, 18:17

I ftohti i kohëve të fundit bëri çudinë! Deti i Zi, në brigjet e tij veriore uji u kthye në akull duke "pushtuar" 100 m në thellësi të tij. Sigurisht që akujt duken nga km larg, e aq më shumë malet e krijuar nga akulli të cilat kane befasuar banorët e zonës të cilët nuk … Continue reading

The post E pabesueshme! Deti i Zi kthehet në Det të Bardh! (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment