Pages

Monday, February 25, 2013

SHOKUESE.com: “E humba penisin kur isha 6 vjeç, por tani dua të bëj seks”

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
"E humba penisin kur isha 6 vjeç, por tani dua të bëj seks"
Feb 25th 2013, 18:09

Një britanik, që e humbi penisin e tij kur ishte gjashtë vjeç, në një aksident, tani shpreson se do jetë në gjendje që të bëjë seks. Mohammed, 40 vjeç, nga Edinburgu, u shty në rrugë kur ishte fëmijë dhe një makinë të tërhoqi zvarrë duke i dëmtuar rëndë penisin dhe kofshët. Penisi u shkatërrua bashkë … Continue reading

The post "E humba penisin kur isha 6 vjeç, por tani dua të bëj seks" appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment