Pages

Monday, February 25, 2013

SHOKUESE.com: Dorëhiqet kleriku i Britanisë pas akuzave për ngacmim seksual

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Dorëhiqet kleriku i Britanisë pas akuzave për ngacmim seksual
Feb 25th 2013, 18:03

BRITANI – Pas akuzave për sjellje të papërshtatshme ndaj priftërinjve, që datojnë nga viti 1980, Kardinali skocez Keith O’Brien kleriku më i lartë i Britanisë ka dhënë dorheqjen e tij. Kardinali ka lënë kështu Britaninë pa përfaqësues në konklavën ku do të zgjidhet Papa i ri. Vatikani ka pranuar dorëheqjen e tij duke mos dhënë … Continue reading

The post Dorëhiqet kleriku i Britanisë pas akuzave për ngacmim seksual appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment