Pages

Sunday, February 24, 2013

SHOKUESE.com: Dobësim “befasues” i mësueses, shndërrohet në modele (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Dobësim "befasues" i mësueses, shndërrohet në modele (FOTO)
Feb 24th 2013, 19:18

Mësuesja, e cila qante sa herë shikonte trupin e saj në pasqyrë, tashmë është shndërruar në një modele të brendshmesh. Për të arritur këtë qëllim, 21-vjeçarja Becci Skelley mbajti një dietë me fruta dhe supë për gjashtë muaj dhe u dobësua shumë "Konsumoja ushqimet e gabuara dhe shëndoshesha. Gjithnjë përpara se të dilja qëndroja disa … Continue reading

The post Dobësim "befasues" i mësueses, shndërrohet në modele (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment