Pages

Monday, February 25, 2013

SHOKUESE.com: Do të tërheqë “gjinjtë” nëpër Antarktik (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Do të tërheqë "gjinjtë" nëpër Antarktik (FOTO)
Feb 25th 2013, 18:24

Aventurieri Geoff Wilson do të përpiqet që ta kalojë në këmbë Antarktikun, ndërsa pas vetes do të tërheqë një sajë në formë të gjoksit femëror. Gjatë ekspeditës së tij, ai do të tentojë që ta thyejë rekordin ekzistues dhe ta kalojë Antarktikun për 64 ditë dhe njëherësh dëshiron të grumbullojë rreth një milion dollarë për … Continue reading

The post Do të tërheqë "gjinjtë" nëpër Antarktik (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment