Pages

Sunday, February 24, 2013

SHOKUESE.com: Djalin 3-vjeçar e zë gjumi, e harrojnë në autobus

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Djalin 3-vjeçar e zë gjumi, e harrojnë në autobus
Feb 24th 2013, 17:17

Itali- Një fëmijë tre vjeçar, është lënë i vetëm për rreth dy orë në autobusin e kopshtit që duhet ta çonte në shtëpi. Ngjarja ka ndodhur në Tuglie, Salento në Itali ku mësohet se fëmija ishte harruar në autobus pasi e kishte zënë gjumi në njërën prej sediljeve, ndërkohë që bashkëmoshatarët e tij kishin shkuar … Continue reading

The post Djalin 3-vjeçar e zë gjumi, e harrojnë në autobus appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment