Pages

Thursday, February 21, 2013

SHOKUESE.com: Bota në 10 FOTO

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Bota në 10 FOTO
Feb 21st 2013, 19:13

Agjencia e lajmeve ANSA ka paraqitur në këndvështrimin e saj botën vetëm në 10 foto. Bëhet fjalë për ngjarje pikante të ditës nga disa vende të botës, të cilat vetëm përmes një "shkrepjeje" përcjellin ndjesi të veçanta e rrëfejnë historinë e vendit.

The post Bota në 10 FOTO appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment