Pages

Wednesday, February 27, 2013

SHOKUESE.com: Abramovich zgjeron shtëpinë me vlerë 100 mln stërlina (FOTO)

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
Abramovich zgjeron shtëpinë me vlerë 100 mln stërlina (FOTO)
Feb 27th 2013, 16:40

Miliarderi rus, Roman Abramovich, fitoi një betejë tre-vjeçare me urbanistikën e Bashkisë së Londrës, për të zgjeruar supervilën e tij me vlerë 100 milionë stërlina. Me këtë leje, 46-vjeçari do të jetë në gjendje që të nisë menjëherë punimet për të bashkuar shtëpinë e tij të shekullit XVII, me dy prona të tjera nën zotërimin … Continue reading

The post Abramovich zgjeron shtëpinë me vlerë 100 mln stërlina (FOTO) appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment