Pages

Saturday, February 23, 2013

SHOKUESE.com: 25 mijë euro për të notuar në lumë

SHOKUESE.com
Lajme, çudira, video, dhe foto shokuese ç'do minutë.
25 mijë euro për të notuar në lumë
Feb 23rd 2013, 16:29

25 mijë euro për t'u hedhur në ujërat e një lumi super të ndotur në provincën lindore të Zheijangut në Kinë. Kjo është forma e re e protestës së ambientalistëve ndaj ndotjes galopante që ka përfshirë zonën. Oferta e cuditëshme është bërë nga një biznesmen vendas. Ai premton 200 mijë huan (25 mijë euro) për … Continue reading

The post 25 mijë euro për të notuar në lumë appeared first on SHOKUESE.com.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment