Pages

Thursday, February 14, 2013

Nacionale: QKUK me metodë të re për zmadhimin e gjinjve

Nacionale
Nacionale
QKUK me metodë të re për zmadhimin e gjinjve
Feb 14th 2013, 16:38

Në Repartin e Kirurgjisë Plastike të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), për herë të parë është bërë aplikimi i metodës së operacionit, largimi i indit yndyrorë nga abdomeni dhe transplantimi i tij në gjinj. Sipas mjekëve që kanë realizuar ndërhyrjen, kjo është metodë e re e zmadhimit të gjinjve, e cila është realizuar vitin e kaluar vetëm në Amerikë. Po ashtu mjekët vlerësuan se operacioni i realizuar tek një femër e moshës 34 vjeçare, ka rezultuar me sukses dhe se pacientja është...

Media files:
qkuk_865576.jpg (image/jpeg, 0 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment