Pages

Saturday, February 16, 2013

Nacionale: Nisi festa e pavarësisë

Nacionale
Nacionale
Nisi festa e pavarësisë
Feb 16th 2013, 16:53

Manifestimet për shënimin e ditëlindjes së pestë të shtetit të Kosovës, kanë nisur që nga 15 shkurti, me mbajtjen e një akademie solemne në Universitetin e Prishtinës dhe kanë vazhduar edhe gjatë së shtunës, me aktivitete të ndryshme të institucioneve kulturore publike, kanë njoftuar zyrtarët e lartë të Qeverisë së Kosovës, përgjegjës për kulturën. Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi, i ka thënë Radios Evropa e Lirë, se manifestimet për pesë-vjetorin e pavarësisë së...

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment