Pages

Monday, February 11, 2013

Nacionale: Nis edicioni i tretë i Kuizit Evropa

Nacionale
Nacionale
Nis edicioni i tretë i Kuizit Evropa
Feb 11th 2013, 15:41

Kuizi Evropa ka nisur edicionin e tretë të hënën, 11 shkurt, kur edhe është hedhur shorti i shkollave që do të garojnë mes vete. Kuizi sfidon njohuritë e fëmijëve për njohuritë e tyre mbi Bashkimin Europian dhe është mjaft i popullarizuar mes fëmijëve të shkollave fillore. Në hedhjen e shortit ishin të pranishëm zyrtarë të lartë të Ministrisë së Arsimit dhe Integrimit Europian, që janë bashkë-organizatorë të Kuizit. Ndërsa si e ftuar e veçantë ishte raportuesja për Kosovën në Parlamentin...

Media files:
65981_10151505522292642_1071850493_n_985919.jpg (image/jpeg, 0 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment