Pages

Tuesday, February 12, 2013

Nacionale: Kastrati njofton Jahjagën rreth përgatitjeve për Ditën e Pavarësisë

Nacionale
Nacionale
Kastrati njofton Jahjagën rreth përgatitjeve për Ditën e Pavarësisë
Feb 12th 2013, 15:44

Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga, priti sot në takim komandantin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Kadri Kastrati, i cili shoqërohej edhe nga zëvendëskomandanti i FSK-së, gjeneralmajor Rrahman Rama, si dhe inspektori i përgjithshëm i FSK-së, gjeneral brigade Bashkim Jashari. Presidentja Jahjaga dhe komandanti i FSK-së, gjeneral Kastrati, biseduan për përgatitjet që po bëhen për shënimin e 5 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës dhe për...

Media files:
jahjaga_718069.gif (image/gif, 0.3 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment