Pages

Sunday, February 17, 2013

Nacionale: Kapet serbi që dëmtonte kishën ortodokse

Nacionale
Nacionale
Kapet serbi që dëmtonte kishën ortodokse
Feb 17th 2013, 17:50

Policia e Kosovës dje rreth mesnatës ka arrestuar qytetarin D. A., në fshatin Kufcë e Epërme në rajonin e Gjilanit, i lindur me 1968, i nacionalitetit serb. Policia e Kosovës e kishte kapur personin e dyshimtë, i cili me forcë kishte thyer derën e pasme të kishës ortodokse dhe kishte thyer ikona dhe gërvishtur disa sosh. "Më 16.02.2013, rreth orës 23:30 minuta, qytetarët e fshatit Kufcë e Epërme kanë njoftuar policinë se ishte dëmtuar kisha e fshatit dhe personi i dyshimtë gjendej në...

Media files:
arrestimi_334971.jpg (image/jpeg, 0 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment