Pages

Sunday, February 24, 2013

Nacionale: Edhe një granatë dore në veri të Mitrovicës

Nacionale
Nacionale
Edhe një granatë dore në veri të Mitrovicës
Feb 24th 2013, 19:02

Një mjet i pa shpërthyer që dyshohet te jete granat dore është gjetur te dielën rreth ore 16: 40, në lagjen e Boshnjakeve në veri të Mitrovicës. Burimet e Kosovapress-it, bëjnë të ditur se mjeti i pashpërthyer është gjetur në oborrin e një shtëpie në te cilën jetojnë tri familje shqiptare. Kjo shtëpi e cila ndodhet krejt pranë urës lindore te Ibrit jetojnë familjet e Nazmi Kyqyku dhe Farkuk dhe Ekrem Kuqit. Po ashtu merret vesh se në vendngjarje ndodhën Policia e Kosovës dhe ata të...

Media files:
mitrovica_987580.gif_608410.jpg (image/jpeg, 0 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment