Pages

Sunday, February 17, 2013

Nacionale: Dy shpërthime në veri të Mitrovicës

Nacionale
Nacionale
Dy shpërthime në veri të Mitrovicës
Feb 17th 2013, 20:00

Dy shpërthime të njëpasnjëshme kanë ndodhur sonte rreth orë 19:20, në Lagjen e Boshnjakëve në veri të Mitrovicës. Sipas burimeve të Kosovapress-it, shpërthimet kanë ndodhur në shtëpinë e qytetarit serbë Sllavolub Mashiq. Përveç dëmeve materiale nga këto shpërthime nuk ka pasur të lënduar. Pas shpërthimit Policia e Kosovës së bashkë dhe karabinierët italian kanë dalur në vendin e ngjarjes. Ende nuk dihen autorët as motivet e këtyre shpërthimeve, përveç që bëhet e ditur se pronari i...

Media files:
shperthimet_242676.jpg (image/jpeg, 0 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment