Pages

Saturday, February 16, 2013

Nacionale: Dekorohen personalitete që kontribuuan për Kosovën

Nacionale
Nacionale
Dekorohen personalitete që kontribuuan për Kosovën
Feb 16th 2013, 17:47

Në vazhdën e aktiviteteve për shënimin e pesë vjetorit të pavarësisë së Kosovës, presidentja e vendit, Atifete Jahjaga, ka ndarë dekorata për një numër të madh personalitetesh, të cilët cilësohet se kanë dhënë kontribut të jashtëzakonshëm për Kosovën. Në ceremoninë e ndarjes së dekoratave të urdhrave dhe çmimeve, u tha se ky është një moment i veçantë ku nderohen të gjitha personalitet, që kanë dhënë jetën, kanë sakrifikuar dhe kontribuar për vendin e tyre. Presidentja Atifete Jahjaga tha...

Media files:
16.02.2013_DEKORIMI_02_298049.JPG (image/jpeg, 0.4 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment