Pages

Thursday, February 14, 2013

Nacionale: Arrestohen dy persona për rastin e Dobrosinit

Nacionale
Nacionale
Arrestohen dy persona për rastin e Dobrosinit
Feb 14th 2013, 17:47

Një gjyqtar i procedurës paraprake i EULEX-i në Gjykatën e Qarkut në Gjilan ka urdhëruar paraburgimin e dy personave në kohëzgjatje prej një muaji. Të dyshuarit, të cilët ishin arrestuar dje gjatë një operacioni të përbashkët të EULEX-it dhe Policisë së Kosovës – njësia ROSU, janë nën hetime dhe akuzohen për terrorizëm dhe posedim të paligjshëm të armëve. Njëri prej personave pretendohet se është pjesëtar i një organizate terroriste e cila e kishte marrë përgjegjësinë për tri sulme...

Media files:
arrestimet_391920.jpg (image/jpeg, 0 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment