Pages

Wednesday, February 27, 2013

Nacionale: Aplikacionet e FARK-ut nuk do të shqyrtohen

Nacionale
Nacionale
Aplikacionet e FARK-ut nuk do të shqyrtohen
Feb 27th 2013, 19:10

Deri më tani numri i atyre që kanë dorëzuar aplikacionet për statusin e veteranit, dëshmorit dhe invalidit të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) ka arritur mbi 50 mijë. Kurse, sipas burime të Kosovapress-it se janë tërhequr afër 70 mijë aplikacione. Sipas anëtarit të Komisionit, njëherësh edhe Kryetar i Organizatës së Veteranëve të UÇK-së, Muharrem Xhemajli, të gjithë ata që pretendojnë se kanë qenë pjesë e strukturave të UÇK-së, mund ta plotësojnë aplikacionin, kurse ata që...

Media files:
fark_817158.jpg (image/jpeg, 0 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment