Pages

Thursday, February 28, 2013

Nacionale: AI kërkon hetim për vrasjen e Mon Balajt e Arben Xheladinit

Nacionale
Nacionale
AI kërkon hetim për vrasjen e Mon Balajt e Arben Xheladinit
Feb 28th 2013, 18:12

Për më shumë se gjashtë vjet familjet e Mon Balajt dhe Arben Xheladinit kanë pritur drejtësi për vdekjen e bijve të tyre. Edhe ata që ishin lënduar rëndë, duke përfshirë Zenel Zenelin, Mustafa Nerjovajn dhe Hysni Hysenin, janë gjithashtu duke pritur drejtësi. Amnesty International ka përsëritur vazhdimisht kërkesën që bashkësia ndërkombëtare në Kosovë t'u sigurojë atyre qasje në drejtësi, si dhe dëmshpërblim të plotë për humbjen dhe lëndimet e tyre. Mon Balaj dhe Arben Xheladini ishin...

Media files:
mon_8669.jpg (image/jpeg, 0 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment