Pages

Thursday, February 28, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Ashton: Serbisë nuk i kërkoj njohje të Kosovës

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Ashton: Serbisë nuk i kërkoj njohje të Kosovës
Feb 28th 2013, 17:37

catherine_ashtonShefja për politikë të jashtme e Bashkimit Evropian, Catherine Ashton, ka deklaruar sot në Bratisllavë se nuk kërkon dhe nuk do të kërkojë nga presidenti i Serbisë, Tomisllav Nikolliq, që të pranojë pavarësinë e Kosovës.

"E vetmja gjë që kërkoj është të mos injorohen njerëzit që jetojnë në veri të Kosovës", ka thënë Ashton, pas takimit me presidentin sllovak.

Ajo po ashtu ka theksuar se pavarësia e Kosovës nuk mund të kthehet prapa.

Sllovakia është njëri nga pesë vendet e BE-së, që nuk e ka njohur ende shtetësinë e Kosovës. /rel/

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment