Pages

Sunday, February 24, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Kompiuterat e parlamentit hapën 2500 herë faqe erotike

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Kompiuterat e parlamentit hapën 2500 herë faqe erotike
Feb 24th 2013, 17:31

kompiKompiuterat e parlamentit janë përdorur për të parë pornografi përfshirë edhe skena sadomazokizmi. Faqet me pullë të kuqe janë aksesuar më shumë se 2500 herë nga kompiuterat e përdorur nga deputetet dhe stafi i tyre në parlamentin britanik. "Daily Mail" sqaron se edhe faqet erotike që tregojnë femra që pozojnë të zhveshura nudo krah kafshëve janë vizituar në masë të konsiderueshme. I pyetur për një shpjegim një zëdhënës i parlamentit tha se ndoshta faqet mund të jenë vizituar në mënyrë aksidentale. Përmes të drejtës për informim, "Daily Mail" mori të dhënat për 14 muaj në periudhën maj 2011 deri në korrik 2012 për vizitat online që janë kryer.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment