Pages

Saturday, February 16, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Oscar Pistorius vrau të dashurën para se të merrte dhuratën e saj

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Oscar Pistorius vrau të dashurën para se të merrte dhuratën e saj
Feb 16th 2013, 15:06

dashurenNjë album me katër fotografitë më të bukura të ciftit ka qenë dhurata që Reeva Steenkamp kishte përgatitur për të dashurin e saj, sportistin Oscar Pistorius.

Kjo dhuratë nuk mbërriti në destinacion sepse modelja 30-vjeçare u ekzekutua me 3 plumba pistolete në orët e para të 14 shkurtit, pikërisht nga personi që ajo donte të befasonte me dhuratën e saj.

Dhurata ishte porositur në një dyqan së bashku me shënimin përkatës të dashurisë. Albumi përmbante 4 fotot më të bukura të ciftit dhe dyqani ishte porositur nga modelja që ta dorëzonte ditën e Shën Valentinit.

Pistorius akuzohet për vrasje me dashje nga hetuesit, ndërsa ai vetë mohon akuzën duke deklaruar se kishte ngatërruar të dashurën me grabitës.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment