Pages

Wednesday, February 13, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Elvana Gjata me një klip të fortë: Këngëtarët janë palaço

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Elvana Gjata me një klip të fortë: Këngëtarët janë palaço
Feb 13th 2013, 16:48

elvanna_2013Këngëtarja shqiptare Elvana Gjata ka publikuar sot këngën e saj me titull "Fake" (fals). Elvana vjen më agresive teksa në tekst 'fyen" kolegët e saj këngëtarë.
Ajo i ka konsideruar edhe si palaço. Videoja hard, paraqet një person me armë dhe një tjetër, i cili më një sëpatë në dorë është duke grirë mish.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment