Pages

Saturday, February 16, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Eksperti i 21 Janarit, MB replikon me PS: Rama shpif ndaj Policisë së Shtetit

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Eksperti i 21 Janarit, MB replikon me PS: Rama shpif ndaj Policisë së Shtetit
Feb 16th 2013, 17:20

nard olliMinistria e Brendshme reagoi zyrtarisht në lidhje me akuzat e Partisë Socialiste se një prej ekspertëve që u angazhua në hetimet për ngjarjet e 21 Janarit ka manipuluar provat. Në një komunikim me median, zëdhënësi i Ministrisë së Brendshme Leonard Olli deklaroi se provat materiale të paraqitura nga prokuroria i ka në dispozicion organi i akuzës. "Rama kërkon të shpif për Policinë e Shtetit, ecën me parimin shpif se içka do të mbetet", u shpreh Olli. Sipas tij, më 23 qershor do ti jepet fund shpifjeve dhe marrësisë së bllokimit. Olli deklaroi se pamjet filmime tregojnë me transparencë punën e ekspertit Ndoc Çardaku.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment