Pages

Wednesday, February 27, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Pukë, zjarri djeg fabrikën e polisterolit

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Pukë, zjarri djeg fabrikën e polisterolit
Feb 27th 2013, 17:59

zjarrrZjarri i fuqishëm përfshin një magazinë me materiale ndërtimi dhe polisterol në afërsi të fshatit Balldre të Lezhës.
Policia ka bërë me dije se nuk pati dëme në njerëz përvecse në materiale ndërkohë që një banesë rrezikoi të digjej, por u shpëtua nga zjarrfikëset.
Pronarët thonë se dëmi i shkaktuar arrin 3 milionë lekë të reja dhe policia po heton për shkaqet e ngjarjes.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment