Pages

Sunday, February 10, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Modelja e Playboy seks me Patrice Evra

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Modelja e Playboy seks me Patrice Evra
Feb 10th 2013, 17:15

evraModelja e Playboy Carla Hoëe ka zbuluar se ai ylli i martuar i Manchester United Patrice Evra e ka lajmëruar në Paris dhe aty kanë përfunduar në krevat në një hotel. Binjakja Carla ka kaluar një marrëdhënie tre mujore me Evran por thotë se për asnjë moment nuk e kuptoi se ai ishte i martuar. "Unë mendoja se kishim diçka shumë të veçantë sëbashku", u shpreh Carla. Carla thotë se Evra ishte shumë insistues për ta patur në krevat ndërsa marrëdhënia e tyre intime nisi që në ashensor. 31 vjeçari Evra më pas mësohet se ka marrë modelen e Playboy edhe në suitën e tij me pesë yjë pas një nate të gjatë me konsum pijesh në Paris.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment