Pages

Sunday, February 24, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Bën seks me qenin në rrugë, arrestohet

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Bën seks me qenin në rrugë, arrestohet
Feb 24th 2013, 19:15

vajza_qenMediat e huaja lajmërojnë se Kara Vandereyk u arrestua nga policia pasi ishte duke bërë seks në mes të rrugës me qenin e saj pitbull.
Ngjarja ka ndodhur në Los Angelos ndërsa policët u njoftuan nga fqinjët e vajzës, të cilët të tronditur raportuan gjithë sa u kishte zënë syri.
Policia mbërriti në vendin e ngjarjes, e gjetën gruan gjysmë të zhveshur dhe thuajse pa ndjenja përtokë. Gruaja u shoqërua në polici, ndërsa nuk bëhet e ditur dëshmia e saj.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment