Pages

Tuesday, February 26, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Madona kundërpërgjigjet ndaj Instagram

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Madona kundërpërgjigjet ndaj Instagram
Feb 26th 2013, 18:06

madonaMadona ka gjetur rastin ti kundërpërgjigjet në distancë rrjetit Instagram. Sëfundi u publikua lajmi se Instagram ishte ankuar për fotot e papërshtatshme të ndara nga Madona në këtë hapësirë. Por duket se këngëtarja 54 vjeçare ka zgjedhur një tjetër fotografi provokuese për të ju përgjigjur dhëmb për dhëmb këtyre kritikave. Mbretëresha e muzikës pop as nuk ka ndërmend të ndalet në të ekspozuarit e trupit dhe kjo duket e qartë.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment