Pages

Wednesday, February 20, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Ashton: Takimi i ardhshëm Thaçi-Daçiç mbahet më 4 Mars

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Ashton: Takimi i ardhshëm Thaçi-Daçiç mbahet më 4 Mars
Feb 20th 2013, 17:34

nikolic ashtonPërfaqësuesja e Lartë për Politikën e Jashtme në Bashkimin Evropian Catherine Ashton lëshoi një deklaratë zyrtare pas ditës së dytë të takimeve me kryeministrat e Kosovës dhe Serbisë. "Kryeministri Daçiç dhe kryeministri Thaçi u takuan të martën dhe të mërkurën në kuadër të dialogut të ndërmjetësuar për normalizimin e marrëdhënieve ndërsa diskutuan në thellësi. Ata janë rikthyer për të kryer konsultimet e nevojshme dhe do të rikthehen në Bruksel më 4 mars për një tjetër takim", thuhet në deklaratë.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment