Pages

Wednesday, February 27, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Fotot me “vrasësin” e Lamajt, zyrtari i policisë mbyll profilin në FB

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Fotot me "vrasësin" e Lamajt, zyrtari i policisë mbyll profilin në FB
Feb 27th 2013, 18:21

Arben Frroku

Arben Frroku

Mbyll profilin e ti në Facebook, Tonin Vocaj Drejtor i Drejtorisë së Krimeve të Rënda në Departamentin e Hetimeve në policinë e shtetit, i cili u bë shkak për publikimin e fotove të Arben Frrokut me zyrtarët e policisë së shtetit.
Biznesmeni Arben Frroku i dyshuar për vrasjen e kryekomisarit Dritan Lamaj, është fotografuar në shoqërinë e zyrtarëve të policisë gjatë një dreke në një lokal në Dajt mes viteve 2010-2011.
Pak orë pas publikimit të fotove, Tonin Vocaj, zyrtar i policisë, ka mbyllur profilin e tij në FB. Fotot janë marrë pikërisht nga profili i Vocajt dhe janë publikuar në mediat e ndryshme.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment