Pages

Wednesday, February 13, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Zhaku: Në Vip Shpija, tentuan të më përdhunojnë

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Zhaku: Në Vip Shpija, tentuan të më përdhunojnë
Feb 13th 2013, 16:08

ZHAKU2Eventi artistik që mbahet në Kosovë, “VIP Shpija”, ka muaj që ka përfunduar ndërsa një nga ish banoret, Inida Gjata e njohur me emrin artistik, Zhaku, ka rrëfyer largimin e saj “me dhunë” nga kjo shfaqje televizive dhe më pas qëndrimin një ditor në një hotel.

Zhaku ka bërë një deklaratë tronditëse, duke thënë se kanë tentuar ta përdhunonin.
Ajo ka zbuluar se gjatë qëndrimit në hotel, dy persona të pajtuar nga produksioni, kanë tentuar të abuzonin seksualisht me të.

Inida Gjata deklaroi se nuk ka bërë denoncim në polici për këtë ngjarje, pasi kushtonte shumë ta ndiqje penalisht në Kosovë këtë çështje, por premtoi se pas publikimit të dytë të librit “Trimnika”, do të mund të ndërmerr veprimet e duhura ligjore ndaj personave në fjalë.indeks/lajmifundit

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment