Pages

Sunday, February 24, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Vrasja mafioze në Tiranë, oficeri Dritan Lamaj u kërcënua disa herë radhazi

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Vrasja mafioze në Tiranë, oficeri Dritan Lamaj u kërcënua disa herë radhazi
Feb 24th 2013, 19:51

dritan lamaj portretTirane – Lajmifundit – Policia e shtetit deklaroi se po vazhdon hetimet në lidhje me vrasjen e oficerit Dritan Lamaj, ish shef i komisariatit nr.6 të policisë në Tiranë. Objekt i hetimit janë bërë disa konflikte që ai ka pasur në kohën kur drejtonte komisariatin në fjalë ndërsa së fundi ishte transferuar specialist në drejtorinë e Përgjithshme të Policisë, citon lajmifundit.
Konfliktet e oficerit Dritan Lamaj kanë qenë të shumta, madje edhe publike pasi ndaj ti u bënë edhe padi penale në prokurori të cilat rezultuan të pa baza.
Një burim nga hetimi i çështjes ka pohuar se oficeri ishte kërcënuar disa herë me jetë për shkak të detyrës së tij.

Policia: Per cdo informacion te vlefshem per vrasjen e Kryekomisarit D.Lamaj mundt te telefoni ne mob 069 41 02 932

Deklarata e policise:———–-Sot, eshte vrare me arme zjarri punonjesi i policise se Drejtorise se Pergjithshme te Policise se Shtetit, Kryekomisar Dritan Lamaj, 41 vjec, me banim ne Tirane.
Menjehere ne vendngjarje shkuan sherbimet e policise, strukturat per krimet e renda te Policise se Shtetit, u formua nje grup i posacem hetimor, te cilet aktualisht po kryejne veprimet e para proceduriale duke mbledhur dhe administruar te gjitha provat e vlefshme per ngjarjen.

Ne lidhje me kete ngjarje te rende, Policia e Shtetit, vendos ne dispozion shumen e parave prej 100 mije Dollare per cdo person i cili jep informacion te vlefshem ne drejtim te indetifikimit te autorit, ne cdo rast duke ruajtur anonimatin. Per cdo informacion ne drejtim te identifikimit dhe kapjes se autorit do t'ju informojne ne vijimesi.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment