Pages

Tuesday, February 12, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Shitja e 4 HEC-eve, METE firmos me “Kurum”

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Shitja e 4 HEC-eve, METE firmos me "Kurum"
Feb 12th 2013, 16:01

hec_bulqizeMinistria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjitikës ka nënshkruar me kompaninë “Kurum International” marrëveshjen për privatizimin e aksioneve të shoqërive “HEC Bistrica 1 dhe Bistrica 2″ sha dhe “HEC Ulëz Shkopet” sha.

Sipas METE, me vendim të Këshillit të Ministrave më datë 09.01.2013 u miratua ofertat e shoqërisë “Kurum International” sha, si fituese për blerjen e 100 për qind të aksioneve, përkatësisht të shoqërisë “HEC Bistrica 1 dhe Bistrica 2″ sha dhe shoqërisë “HEC Ulëz Shkopet” sha, si dhe ngarkoi Ministrinë e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës të negociojë dhe të nënshkruajë kontratat me kandidatin fitues.
Në vijim të procedurave, kontratat do të kalojnë për miratim në Këshillin e Ministrave dhe organet e tjera përkatëse sipas ligjit, dhe së fundi në Parlament.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment