Pages

Saturday, February 16, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Ministria publikon procesverbalin e këqyrjes së rrobave të Faik Myrtajt

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Ministria publikon procesverbalin e këqyrjes së rrobave të Faik Myrtajt
Feb 16th 2013, 17:58

procesverbalMinistria e Brendshme paralelisht me publikimin e videos së kryerjes së ekspertizës në laboratorin shkencor vuri në dispozicion të publikut edhe aktin e proces verbalit të firmosje. Ministri pretendon se ekspertët e laboratorit shkencor kryen  kqyrjet, ekzaminimin dhe administrimin e provave materiale me kërkesë të Prokurorëve të çështjes, në praninë, drejtimin dhe mbikqyrjen Oficerëve të Policisë Gjyqësore të Prokurorisë, së rrethit Tiranë, të cilët nga ana e tyre, pas asistimit hartuan dhe firmosen procesverbalet e sekuestrimit te proves materiale.

Ky procesverbal i këqyrjes së rrobave të viktimës së 21 Janarit Faik Myrtaj,  si dhe provat materiale të administruara  nga prokuroria janë paraqitur dhe pranuar si prova gjatë procesit të hetimit gjyqësor.

"I gjithë procesi i kqyrjes, gjetjes dhe fiksimit të këtyre provave materiale është filmuar dhe dokumentuar me kërkesën e ekspertëve të Laboratorit Shkencor, për t' u administruar si provë nga ana e Prokurorisë dhe ky filmim transparent është i qartë si drita e diellit", tha ministria.

Kliko per ta pare dokumentin

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment