Pages

Friday, February 22, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Shakira në xhiro, Pique mban djalin

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Shakira në xhiro, Pique mban djalin
Feb 22nd 2013, 18:06

pique babaiMomenti kur sapo kanë sjellë në jetë një fëmijë për shumicën e femrave është jo dhe aq i këndshëm. Problemi kryesor janë format trupore ndërsa të gjitha e kanë ëndërr të mund të rikthejnë mundësinë për të veshur xhinse. Këtë e ka bërë pa problem Shakira e cila u fotografua në Barcelonë sëbashku me bashkëshortin Gerard Pique ndërsa drekonin në një restorant. 36 vjeçarja e veshur në xhinse duket mjaft në formë ndërsa Pique në rolin e babait mban djalin e vogël në krahë.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment