Pages

Tuesday, February 19, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: “Xhuxhi” 11-vjeçar, talent basketbolli

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
"Xhuxhi" 11-vjeçar, talent basketbolli
Feb 19th 2013, 16:44

talentNëse shohim një njeri të gjatë përballë ka 90 për qind të shanseve që ai të jetë basketbollist, apo të ketë pasur një mardhënie me këtë sport.
Basketbolli është një sport me të cilin zakonisht merren personat e gjatë në trup. Por një 11-vjeçar, ndonëse i shkurtër në shtatin e tij është një fenomen në këtë sport.
Fakti se eshte 35-40 centimetra më i shkurtër se shokët e tjerë të skuadrës nuk bën asnjë diferencë.
Julian Nevvman, me gjatësi prej 137 centimetrash dhe i shëndoshë vetëm 31 kilogram, është më i miri i skuadrës së tij të shkollës "Dovvney Christian School" në SHBA.
Për meritë të aftësive të mrekullueshme në përdorimin e topit dhe mundësive për të gjuajtur në disa mënyra të ndryshme me një precision të habitshëm, 11-vjeçari arrin të shmangë mbulimin e djemve 170-180 centimetra të gjatë e të kryesojë tabelën e pikëshënuesve, në kampionatin kombëtar të moshave.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment