Pages

Sunday, February 17, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Beyonce: Dua të jem shembull për vajzën

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Beyonce: Dua të jem shembull për vajzën
Feb 17th 2013, 17:35

beyonceBeyonce ka zbuluar së fundi se dëshiron të jetë e kujdesshme tanimë me karrierën e saj muzikore pasi kërkon të japë një shembull pozitiv për vajzën e vogël Blue Ivy. "Po e kontrolloj ndjeshëm përmbajtjen e këngëve dhe videoklipeve, po kontrolloj gjithçka që të garantohem se i jap vajzës sime shembullin më të mirë",u shpreh Beyonce për median.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment