Pages

Sunday, February 24, 2013

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit: Kërcimi i Michelle Obamas

Lajmi i Fundit | lajme shqip | Lajmifundit
Lajme, Lajmifundit, Lajmi i fundit, lajme shqip, shqiplajme
Kërcimi i Michelle Obamas
Feb 24th 2013, 16:57

Michelle-obama_620_1678903aMichelle Obama tregon edhe njëherë aftësinë për të kërcyer ndërsa merrte pjesë në emisionin e drejtuar nga Jimmy Fallon. Gruaja e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës ishte e ftuar në kuadër të nismës "Let's Move". Zonja e parë demonstroi gjithçka në skenë duke kërcyer nën ritmet e "Evolution of Mum Dancing". Prej kohësh Michelle është angazhuar të sensibilizojë publikun që ti kushtojë gjithnjë e më shumë kohë fitnesit dhe ushtrimeve fizike.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 comments:

Post a Comment